Home
Biografie
Bentleden
Foto's
Nieuws
Fora
Bentleden
BZT vrienden

BZT vrienden

Alarmfase 3 www.alarmfase3.nl
Het gezelligste dweilorkest van Bemmel. 7 van de 10 BZT leden spelen mee in dit orkest! We bedanken Alarmfase3 voor het geweldige voorprogramma op het Oordupkesfestival en voor de support. Speel je een instrument en doe je zondagavond tussen 19.00 en 21.00 niets en lijkt het je leuk om in een dweilorkest te spelen? Laat het dan even weten..

Overige: http://www.bemmelsedweildag.nl
Ook bedanken we de Rotdweilers, de Dreugtrommels, de Boemels, Harmonenie, De Bemmelse Dweildag, de Geintrappers, het OBC, Melchior de Grood en alle anderen die we vergeten zijn...

Familie: www.familie.nl
We bedanken onze familieleden voor de steun en support. Ook voor het geduld om naar ons geouwehoer te luisteren.

Humberto Tan: www.humbertodesympathiekste.nl
De sympathiekste neger van Nederland. We vinden hem geweldig !!

Onze fans: www.onzefans.nl
Die telkens weer naar onze optredens komen kijken en die ook het geduld kunnen opbrengen om naar onze herrie te luisteren!

De Blauwe Pony: ttp://www.blauwepony.nl
De carnavalsvereniging die het Oordupkes festival en de pronkzitting organiseren. Ze hebben 2 geweldig leuke avonden georganiseerd en daarvoor willen we ze bedanken. Een speciale dank aan Marcel Leijser die ons heeft uitgenodigd voor het Oordupkes festival en die het op een geweldige wijze heeft gepresenteerd.

De Piejassen: http://home.hetnet.nl/~piejassen
DE carnavalsvereniging van Bemmel. Ze hebben een geweldig carnavalsnummer gemaakt genaamd de Pie Pa Poe Pa Piejassendans. In hun geweldige pakjes weten ze echt carnaval te vieren. We hebben nu 3 keer met ze opgetreden te weten op het Oordupkesfestival, de Pronkzitting in Bemmel en het Schlagerfestival te Groesbeek. Onze grote droom is om een keer in een Piejassenpakje op te mogen treden !!!